Παρουσίαση εταιρίας


Το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ έρχεται να φροντίσει την ενεργειακή αναβάθμιση κάθε κτιρίου ,είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε τον επαγγελματικό σας χώρο. Με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε πραγματικές λύσεις που θα καλύψουν υπεύθυνα και οικονομικά κάθε σας ανάγκη. Πρωτοπόροι στην εξωτερική θωράκιση του κτιρίου σας, συνδυάζουμε τη πολύχρονη  εμπειρία μας  με τα πιο σύγχρονα συστήματα θερμοπρόσοψης επιτυγχάνοντας μόνιμες λύσεις.

Στοχεύουμε  στην ολοκληρωμένη   εξυπηρέτηση σας συνεργαζόμενοι  με τους καλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους ενεργειακών προϊόντων  θέρμανσης παρέχοντας σας παράλληλα  πλήρη τεχνική υποστήριξη σε κάθε σας επιλογή . Εμείς στο ενεργειακό σπίτι  σας προσφέρουμε όχι μόνο μια καθημερινότητα μακριά από το πετρέλαιο, αλλά γινόμαστε συνοδοιπόροι σας σε ένα καινούριο τρόπο ζωής!

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ, ζεσταθείτε μαζί μας!

Το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ξεκίνησε δυναμικά την ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης προϊόντων που αναβαθμίζουν ενεργειακά όλους τους χώρους .Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα η εταιρεία στοχεύει στην επέκταση του δικτύου  μέσω επιλεγμένων συνεργασιών τόσο σε μεγάλες όσο και μικρές πόλεις της χώρας.

Στόχος μας

Να καλύψουμε το μεγάλο κενό που υπάρχει στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και ιδιαίτερα στην τεχνική  υποστήριξη των προϊόντων που έχουν σχέση με αυτή (λέβητες, τζάκια και σόμπες ξύλου/πέλλετ θερμοπροσόψεις, παρκέτα). Να δημιουργήσουμε ικανό πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών που θα καλύπτει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και μετά την πώληση -after sales service-.

Παρουσίαση των προϊόντων

Στο Ενεργειακό Σπίτι επιλέξαμε τα κορυφαία σε αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής και απόδοση προϊόντα θέρμανσης παγκοσμίως. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι σε Ελλάδα - Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών KLOVER, LINCAR καθώς και της COLA -του πασίγνωστου Group Ferroli- για Β.Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα, προσφέρουμε λύσεις και επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε γεωγραφική περιοχή, αρχιτεκτονικό ύφος και προσωπικό γούστο. 

credit card Eurobank
© myenergyhome    κατασκευή eshop Softways